Heb je een (afhaal-)restaurant, hotel of cateringbedrijf? En wil je jouw fantastische gerechten laten shinen op Instagram, Facebook, thuisbezorg-websites of je eigen website? Dan heb je goede foto’s nodig. Foto’s waarvan je gaat watertanden!

Die foto’s maak ik graag voor je in mijn studio in Zwolle of bij jou op locatie.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Eest een goed gesprek, hierin krijgen we duidelijk wat je precies nodig hebt. Welke sfeer, hoeveel foto’s en hoe vaak, en misschien wil je ook een filmpje? Samen maken we een planning en daarna ontvang je een vrijblijvende offerte op maat. Neem hier contact op!

Of kies uit één van deze pakketten:

JOUW CATERING-VOOR-DE-CAMERA-DAG

Als je een cateringbedrijf hebt maak je vaak grote hoeveelheden van dezelfde gerechten. Hoe breng je dat aantrekkelijk in beeld? Daar help ik je graag bij.
En als je ook een leuke foto van jezelf (en natuurlijk ook je compagnon en personeel) wilt, dan neem ik een collega-fotograaf mee. Een keigoede portretfotograaf die ik goed ken en waar ik vaak mee samenwerk. Dat is super handig, want dan kunnen we op hetzelfde moment fotograferen. Scheelt jou dus een hoop tijd.
In totaal maken we een serie van 20-25 foto’s van jou, je zaak (of kraam, bezorgauto, keuken etc.) en je gerechten, zodat je meteen je hele website en social media kanalen kunt vullen.
Dit pakketje kost 725,- euro, inclusief portretfotograaf en ex. btw en excl. reiskosten.

HET MAANDMENU

Lanceer je elke maand een nieuwe menukaart? Dan maak ik graag elke keer mooie foto’s voor je social media kanalen, thuisbezorg-websites en je eigen website. Ik kom naar jou toe met mijn mobiele studio, inclusief mooie achtergrondjes, props en belichting. Dan weet je zeker dat de foto’s allemaal dezelfde sfeer en kwaliteit hebben, dat is goed voor je herkenbaarheid op social media én het laat je opvallen. Deze fotoshoots kunnen we op een vast moment inplannen. Om de maand of één fotoshoot per seizoen kan natuurlijk ook.
Tijdens of na de fotoshoot kiezen we de mooiste foto’s uit. Die ga ik nabewerken. Je betaalt alléén voor de foto’s die ik uiteindelijk aanlever.
Vanaf 35 euro* per foto.

Vanaf 23 foto’s is een strippenkaart voordeliger!

FOODFILMPJE

Wil je je klanten jouw heerlijke gerecht in 360° laten zien? Of een kijkje in de keuken geven? Dan maak ik graag een mooi filmpje voor je.
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

STRIPPENKAART

De Strippenkaart, wie kent hem nog? Nu te bestellen via het contactformulier!
– De Strippenkaart voor 25 foto’s: 875,-
– De Strippenkaart voor 50 foto’s: 1625,-
– De Strippenkaart voor 100 foto’s: 2750,-
De Strippenkaarten zijn 1 jaar geldig, vanaf de eerste shoot.