SAMENGEVAT

– Alle genoemde prijzen op deze website, behalve die voor workshops, zijn exclusief BTW.
– Je betaalt per door jou goedgekeurde en door mij nabewerkte en afgeleverde foto (m.u.v. vaste pakketprijs)
– Binnen Zwolle worden geen reiskosten in rekening gebracht
– Buiten Zwolle breng ik 0,20 per kilometer reiskosten in rekening plus eventuele parkeerkosten
– Bij heel veel foto’s of in hele drukke tijden kan de levertijd oplopen. Over het algemeen zal dit maximaal 5 werkdagen zijn
– De prijs per foto is afhankelijk van een aantal factoren, zoals wie de styling doet (doe je dat zelf, doen we dat samen of huren we een professionele (food-) stylist in), gaat het om losse gerechten of producten of series etc. Het goede nieuws: het kost je maximaal 60,- euro per foto en je krijgt van tevoren een duidelijke en vrijblijvende prijsopgaaf.
– Voor alle fotoshoots en pakketten geldt een minimum afname van 5 foto’s.
– Voor opdrachten vanaf 50 foto’s en opdrachten waarvoor ik materiaal moet inkopen vraag ik een aanbetaling van 25%. Deze is niet restitueerbaar. Zie de algemene voorwaarden voor meer informatie.

LICENTIES

Jessica Kittle Fotografie werkt met licenties. In de eerste instantie krijgt u altijd een licentie voor het ONLINE gebruik van de foto’s op uw eigen website en social media kanalen, gedurende één kalenderjaar vanaf de aanleverdatum van de foto’s.
Wilt u de foto’s gebruiken voor drukwerk of anders dan aangegeven op de factuur? Neem dan contact op. U kunt dan een nieuwe licentie aanvragen.

De foto’s die worden aangeleverd voor online gebruik hebben onvoldoende resolutie voor gebruik in drukwerk. U dient eerst een nieuwe licentie voor drukwerk af te nemen. Dan zullen grotere bestanden worden aangeleverd. De nieuwe licentie kunt u via het contactformulier aanvragen.

Bij gebruik dat buiten de afgegeven licentie valt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf is Jessica Kittle Fotografie gerechtigd de kosten voor de licentie en een schadevergoeding van maximaal 3x de kosten voor de licentie in rekening te brengen.

Zie de algemene voorwaarden voor meer informatie.