WORKSHOP
FOODFOTOGRAFIE MET JE MOBIEL

Foto’s van eten, Instagram en Facebook staan er bol van. Maar niet alles ziet er even lekker uit (heb je weleens met je smartphone een pan noodles gefotografeerd onder je afzuigkap?).
Hoe maak je nou een echt leuke foto van je prachtige zelfgebakken taart, dat recept voor die heerlijke zomerse salade van je buurman of de paella van je oma?

Daar ga ik je van alles over vertellen. Over de trucs van de professionals. Over licht, scherpte en onscherpte, compositie en kleur. En dan gaan we heel veel foto’s maken!

EEN WORKSHOP FOODFOTOGRAFIE MET JE MOBIEL IS WAT VOOR JOU ALS JE;

bijvoorbeeld prachtige taarten kunt bakken, nieuwe recepten ontwikkelt voor je blog, veel weet van gezond (of ongezond) eten en daar een boek over wilt schrijven, een menukaart voor je restaurant wilt verfraaien met mooie foto’s, elke dag je ontbijt, lunch en avondeten op Instagram wilt posten, de producten in je bakkerij/kaasmakerij/biologische winkel/moestuin fotografeert voor je website, een enthousiaste fotograaf bent maar dat familierecept voor macaroni er maar niet mooi op krijgt, of als je gewoon van lekkere dingen houdt (na de workshop mag je namelijk alles opeten dat we hebben gefotografeerd :))

 
 
 
 
PRAKTISCHE INFO

Locatie:  Creatieve Coöperatie, Esdoornstraat 3, 8021 WB in Zwolle.
Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur met een hapje en drankje na afloop.
Investering: €89,- per persoon, inclusief hapjes en drankjes tijdens en na de workshop en gerechtjes om te fotograferen. Na de workshop stuur ik je per e-mail een e-book waarin alles nog een keer uitgelegd wordt.

Na aanmelding krijg je een bevestiging per e-mail.

WORKSHOP OP MAAT

Wil je graag een workshop, maar dan anders? Bijvoorbeeld als personeels- of familiefeestje? Of een workshop met je DSLR voor de (semi-) professionele fotograaf? Leuk! Neem hier contact met me op, dan overleggen we wat jouw wensen en de mogelijkheden zijn.

DE KLEINE LETTERTJES

Een tot twee weken vóór de workshop krijg je nog een e-mail met meer informatie, de routebeschrijving en een IDeal-betaallink. Graag uiterlijk 48 uur voor aanvang van de workshop betalen. Mocht je om wat voor reden dan ook niet kunnen komen, dan schuif je kosteloos door naar de volgende workshop. De betalingsverplichting blijft bestaan (dit omdat de inkopen dan al gedaan zijn).
Je krijgt persoonlijk bericht als ik (om wat voor reden dan ook) de workshop niet door kan laten gaan. Dan kun je kosteloos doorschuiven naar de volgende workshop. Mocht je dat niet willen, dan krijg je je geld terug.

MELD JE NU AAN
Volgende workshop:
Zaterdag 30 april 2022

    Foto’s gemaakt door: Jessica Kittle, Esmee van den Brink en Remco Sluiter