Ga je een huis verkopen? Of ben je makelaar en ga je een huis of bedrijfspand verkopen of verhuren? Verhuur je een vakantiehuisje? Of maak je bijvoorbeeld mooie keukens of badkamers? Dan heb je goede foto’s nodig. Foto’s die de sfeer goed weergeven en die uitnodigen. En die foto’s moeten natuurlijk van topkwaliteit zijn. Die foto’s maak ik graag voor je.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Eerst een goed gesprek, hierin krijgen we duidelijk wat je precies nodig hebt. Welke sfeer, hoeveel foto’s, en moet er bijvoorbeeld ook een stylist komen of een 360° filmpje gemaakt worden? Samen maken we een planning en krijg je een op maat gemaakte offerte. Neem hier contact op!

Of je kiest uit één van deze pakketten:

DE SHOWROOM

Ideaal als je een winkel, een mooi kantoor of een uniek interieur thuis hebt. In totaal maak ik een serie van 20-25 foto’s van je zaak, kantoor of woning, je interieur en eventueel je gerechten of producten. En ik neem een keigoede portretfotograaf mee, die ik goed ken en waar ik vaak mee samenwerk, die mooie portretten van jou maakt. Dat kan tegelijkertijd, dat scheelt jou weer een hoop tijd. Dan kun je meteen je hele site en social media kanalen vullen.
Dit pakket kost 725,- incl. portretfotograaf en ex. btw en excl. reiskosten.

JOUW CREATIE IN BEELD

Ben je interieurstylist of -architect, schilder of aannemer en wil je graag mooie foto’s van jouw werk voor je website en social media? Dan is dit pakket wat voor jou. Je spreekt met jouw klant af wanneer ik mag komen fotograferen en ik ga er naartoe en maak de foto’s. Uiteraard nemen we alles van te voren goed door zodat jij precies de foto’s krijgt die je wilt.
Als ik klaar ben met fotograferen zet ik alles op een afgeschermde pagina op mijn website, waar je kunt inloggen met een wachtwoord. Dan kies je de foto’s uit die je wilt hebben en die ga ik nabewerken. Je betaalt alleen voor de foto’s die jij hebt uitgekozen en ik heb nabewerkt en afgeleverd.
Per afgeleverde foto vanaf 35,- excl. btw en reiskosten.

Vanaf 23 foto’s is een strippenkaart goedkoper!

FILMPJE

Wil je je klanten jouw mooie interieur in 360° laten zien? Dan maak ik graag een mooi filmpje voor je.
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

STRIPPENKAART

De strippenkaarten zijn nu te bestellen via het contactformulier.
– De Strippenkaart voor 25 interieur- en/of productfoto’s: 875,-
– De Strippenkaart voor 50 interieur- en/of productfoto’s: 1625,-
– De Strippenkaart voor 100 interieur- en/of productfoto’s: 2750,-
De Strippenkaarten zijn 1 jaar geldig, vanaf de eerste shoot.